ΕΠΙΣΚΕΨΗ 1ου ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΦΙΛΟΘΕΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΟΣΚΟΠΗ

Το Σαββατοκύριακο 12-13 Νοεμβρίου, το 1ο Σύστημα Προσκόπων Φιλοθέης επέλεξε την Καλοσκοπή μας ως το μέρος της φθινοπωρινής τους εκδρομής για κατασκήνωση στη φύση!

🍁

Η ομάδα του KaloskopiRestart λαμβάνοντας υπόψη το πρόγραμμα του Συστήματος, πρότεινε το μαγευτικό Κεφαλόβρυσο, όπως ακριβώς συνέβη και το καλοκαίρι με την επίσκεψη του συστήματος της Λάρισας. Έγινε ο απαραίτητος συντονισμός με την κοινότητα, την εκκλησία και το σύλλογο, ώστε η διαμονή τους να είναι όσο το δυνατό πιο άνετη και να τύχουν της ζεστής φιλοξενίας των συγχωριανών μας.

🍁

Το ήσυχο, φθινοπωρινό μας δάσος γέμισε από τις χαρούμενες φωνές των παιδιών! Με τον καιρό να μη στέκεται σύμμαχος, οι μικροί μας επισκέπτες δεν πτοήθηκαν και απόλαυσαν το παιχνίδι στη φύση, συνεργάστηκαν ομαδικά, μαγείρεψαν στο ύπαιθρο και πραγματοποίησαν όλες τις δραστηριότητες & παρουσιάσεις που είχαν σχεδιάσει.

🍁

Η ανταμοιβή μας για τη δράση αυτή είναι οι εντυπώσεις και τα σχόλια που λάβαμε! Μαγεύτηκαν από το χωριό μας, μετέφεραν στους δικούς τους ανθρώπους κάθε εικόνα που αντίκρισαν από τα μονοπάτια, τον περιβάλλοντα χώρο της εκκλησίας της Αγίας Ελένης, τη θέα του χωριού και την φιλοξενία των Κουκουβιστιανών!

🍁

Πριν την αποχώρησή τους, χάρισαν σε όλους όσους συνετέλεσαν στην επιτυχή διεξαγωγή της εκδρομής τους το επετειακό σημειωματάριο με τα 85 χρόνια λειτουργίας του συστήματος στον πρόεδρο του KaloskopiRestart κ.Κόλλια Γ. για όλες τις απαραίτητες ενέργειες και συντονισμό, τον κ.Καλτσά Κ. για τη σημαντική βοήθεια που παρείχε για την προστασία των παιδιών στον εσωτερικό χώρο της εκκλησίας, καθώς και τον κ.Γεωργίου Ν. για το χρόνο που αφιέρωσε για την ξενάγησή τους στο Λαογραφικό μας Μουσείο.

🍁

Κλείνοντας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τη κ.Γιάννα Βελέντζα που εργάζεται στην Πυραμίδα και προσέφερε ζεστά ροφήματα και χειροποίητα γλυκά στους μικρούς μας φίλους, καθώς επίσης και τη Γραμματέα του KaloskopiRestart Μαρία Μπακογιάννη για την πολύτιμη βοήθειά της στην επιτυχημένη διεκπεραίωση της 2-ήμερης αυτής εκδρομής!

🍁

Αναμένουμε με χαρά παρόμοιες επισκέψεις που προβάλλουν τον εθελοντισμό, την προσφορά και την ζωή στη φύση!

Η ομάδα του KaloskopiRestart 😊🌲