ΔΙΑΘΕΣΗ ΕΣΟΔΩΝ ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ-ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ “ΠΥΡΑΜΙΔΑ” ΣΕ ΕΡΓΟ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

Η προσπάθεια που έχει ξεκινήσει η ομάδα του Kaloskopi Restart σε συνδυασμό με τη στήριξη της πλειοψηφίας των συγχωριανών μας, άρχισε να αποδίδει καρπούς!

Όπως είχαμε υποσχεθεί, τα έσοδα από τους 3 πρώτους μήνες λειτουργίας του παραδοσιακού καφενείου-παντοπωλείου "Πυραμίδα" επιστρέφουν στο χωριό μας με τη μορφή έργου σε σημεία που χρήζουν άμεσων παρεμβάσεων.

Πιο συγκεκριμένα, έχουν ήδη στρωθεί με υλικό 3Α και θα ολοκληρωθούν με την επίστρωση 100 σάκων συνολικού βάρους 2,5 τόνων ψυχρού ασφαλτομείγματος τα παρακάτω σημεία:

- Η είσοδος στο χωριό από τη μεριά της Παύλιανης

- Ο δρόμος προς οικία Γιάννη Δανιήλ

- Ο δρόμος προς οικία Πολυχρονιάδη

Το υλικό που θα περισσέψει θα τοποθετηθεί τοπικά σε διάφορα σημεία/λακούβες, όπως στη στροφή της οικίας Γιάννη Αλεξίου, προς διευκόλυνση των οχημάτων που στρίβουν από & προς Ι.Ν. Παναγίας, καθώς επίσης και στο ύψος της παιδικής χαράς στην Κακοτράχη προς το νεκροταφείο.

Ευχαριστούμε θερμά τη Δ.Ε. Γραβιάς και τον Αντιδήμαρχο κ.Ιωάννη Μανανά για την πολύτιμη συνεισφορά τους και τη διάθεση ανθρώπινου δυναμικού και μηχανήματος για την ολοκλήρωση του έργου αυτού εντός των επόμενων ημερών!

Είμαστε περήφανοι για την προσπάθεια αυτή και θα συνεχίσουμε με όλες μας τις δυνάμεις ώστε να βελτιωθεί η προσβασιμότητα στα σημεία που υπάρχει ανάγκη.

Η ομάδα του Kaloskopi Restart😊🌲