Βάφουμε & ομορφαίνουμε!

Σας παρουσιάζουμε μία μοναδική δράση σε συνεργασία με την Vitex!

Η ομάδα αρχιτεκτόνων και διακοσμητών της Vitex, επέλεξε τα πιο ταιριαστά χρώματα, ειδικά για τα σπίτια του χωριού και μας τα προσφέρει με πολύ ειδικά προνόμια!!! Ανανεώνουμε το χρώμα, χαρίζοντας φρεσκάδα και ομοιομορφία!

Και το καλύτερο, η ομάδα του Kaloskopi Restart και οι εθελοντές μας, μπορούμε να βοηθήσουμε στο βάψιμο του κάθε σπιτιού, εντάσσοντάς το στις εθελοντικές μας δράσεις!!! Η μόνη “υποχρέωση” του ιδιοκτήτη, είναι στο τέλος να κεράσει τσιπουράκι στην πλατεία!!!

Η δράση αυτή θα ξεκινήσει από την άνοιξη, όταν οι καιρικές συνθήκες θα ευνοούν τις εργασίες αυτές, την ανακοινώνουμε όμως από τώρα, για όποιον θέλει να το προγραμματίσει και να μάθει περισσότερες λεπτομέρειες!

Δειτε τις επιλογες χρωματων

Λεπτομέρειες για την δράση αυτή

– Η προσφορά της Vitex αφορά αποκλειστικά τους συγκεκριμένους κωδικούς και μόνο για βαφή σπιτιού εντός της Κοινότητας Καλοσκοπής.

– Η προσφορά περιλαμβάνει την αγορά οποιουδήποτε από τους τρεις συνδυασμούς χρωμάτων, στην τιμή του απλού λευκού.

– Για κάθε βαφή εξωτερικής τοιχοποιϊας, δώρο 10 λίτρα αστάρι Vitosin.

– Πολύ ανταγωνιστικές τιμές από το συνεργαζόμενο κατάστημα της Vitex, “Λάντζος – Κοντολάτης”.

– Ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει να επικοινωνήσει με το Kaloskopi Restart και να δηλώσει το ενδιαφέρον για την προσφορά αυτή, τον κωδικό χρώματος που προτιμά, την ποσότητα που θα χρειαστεί και την ημερομηνία που θέλει να πραγματοποιήσει την βαφή του σπιτιού του.

– Η παραλαβή και πληρωμή των χρωμάτων γίνεται στο κατάστημα “Λάντζος – Κοντολάτης”, απευθείας από τον ενδιαφερόμενο. Το Kaloskopi Restart δεν έχει καμία ανάμειξη στις πληρωμές, ούτε οικονομικό όφελος από την συναλλαγή αυτή.

– Οι εργασίες θα πρέπει να πραγματοποιηθούν από επαγγελματίες. Η ομάδα του Kaloskopi Restart, θα εντάξει στις εθελοντικές δράσεις την βαφή του σπιτιού, χωρίς να δεσμεύεται για τον αριθμό των εθελοντών που θα λάβουν μέρος.